Tartalom betöltése...
HÍREK

Agrár Kincseink

Agrár kincseink és kiváló magyar élelmiszerek kóstolója az Auchan áruházakban, melyen a Szerencsi Mezőgazdasági Zrt. termékei is bemutatásra kerültek.

Az Agrár Kincseink akcióval a vásárlók körében a hazai gyártók termékeit kívánja népszerűsíteni az áruházlánc. Az Agrár Kincseink, hagyományteremtő szándékkal megszervezett kereskedelmi akció keretében 2014. május 16-18. között 94 magyar termelő, gyártó vállalkozás mutatkozott be az áruházakban, több mint 200 terméküket mutatták be kóstoltató standokon, emellett több mint 300 akciós termék is várta az érdeklődőket. 

A Szerencs Zrt termékeit a miskolci I és II, a debreceni, a csömöri, a budakalászi és a budaörsi áruházakban kóstolhatták meg az érdeklődők.

A budaörsi áruházban megtartott nyitó rendezvényen Dr. Feldman Zsolt a Vidékfejlesztési Minisztérium agrárgazdaságért felelős helyettes államtitkára vett részt, valamint több szakmai szervezet képviselője is. A 16 éves Auchan Magyarország Kft. jelenlegi 1500 beszállítója közül 1350 hazai vállalkozás, közöttük is az áruházlánc törekvéseinek megfelelően egyre több a hazai gyártó és termelő, akiknek egyre nagyobb piaci lehetőséget biztosítanak az áruházakban. Az Auchan Magyarország a közvetlen kapcsolatok kiépítésére törekszik, a közvetítő vállalatok kiküszöbölésével, ami kedvező mind a termelők, mind a vásárlók számára. Az Agrár Kincseink akció során az áruházlánc partnerei – az Agrármarketing Centrum, a Magyar Húsiparosok Szövetsége, a Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács és a Magyar Juh- és Kecsketenyésztő Szövetség – jelen voltak a budaörsi nyitó rendezvényen, a hazai gyártók és termelők képviseletében.

A megjelenésünkről készült képeket az alábbi albumban tekinthetik meg:
KÉPEK