Tartalom betöltése...
HÍREK

Műszaki szolgáltatás

A műszaki szolgáltató üzem elsődleges feladata a vállalat növénytermesztési ágazatának kiszolgálása, mely a nagy létszámú állatállomány saját takarmány ellátását biztosítja.
Nehézszántó erőgépeink John Deere,
Fendt típusuak, melyek váltva-forgató és ágyekével, valamint korszerű talajelmunkáló eszközökkel rendelkeznek a szántási és talaj-előkészítési feladatok elvégzésére.

Gabonavetést szóló és kapcsolt John Deere típusú eszközökkel végezzük, melyek vetésellenőrző műszerekkel vannak felszerelve.

A három darab Claas-Lexion és két darab Massey Ferguson aratócséplőgép park teljes körű adaptációval rendelkezik, amelyek a szemes termény betakarítása mellett a szalma, a kukoricaszár felszecskázását és szárzúzását is elvégzik.


A rendelkezésre álló korszerű erő- és munkagépek lehetővé teszik, hogy a környező mezőgazdasági vállalkozásoknak és családi gazdaságoknak különféle szolgáltatásokat végezzünk.

A Taktaharkány és Hernádcéce közelében lévő szárítótelepeink Petkus és Bábolna típusú energiatakarékos- gázüzemű szárítóberendezésekkel biztosítják a betakarított gabona tárolásra történő előkészítését.