Húsüzem
Társaságunk 1984. évben Abaújszántón vágó- és húsfeldolgozó üzemet létesített. Évente huszonhatezer darab sertést vágunk le és dolgozunk fel, amelyet a Hernádcécén található sertéstelepünkön állítunk elő. Szarvasmarha ágazatunkból kikerülő növendékmarha és hízó bika feldolgozását és értékesítését saját magunk végezzük.
A vágósertés minősítését 1996-tól az Európai Unió előírásainak megfelelően az EUROP rendszer szerint végezzük. A húsfeldolgozó üzemünk mintegy 40 féle terméket állít elő több száz tonna mennyiségben. Termék szerkezetünk a vágásból kitermelődő alapanyagokra épül. Termékeinkre a standard minőség és az egyedi íz a jellemző. A húsüzem árbevételének döntő részét a tőke sertés és tőke marha adja. A piaci igényekhez alkalmazkodva tovább fejlesztettük termékeink korszerű csomagolását, melyek biztosítják a mindent kielégítő megjelenést.
Az értékesítési csatornáink között megtalálhatóak a kiskereskedelmi egységek éppúgy, mint a multinacionális láncok áruházai.
A minőségi követelmények és nyomon követés biztosítása érdekében HACCP rendszert és emellett IFS minőségbiztosítási rendszert működtetünk, melyek évente auditálásra kerülnek.